Megabordi su vrhunsko rešenje za preduzeća koja žele da ostvare veliki uticaj. Ovi džinovski displeji pružaju platformu visokog uticaja za oglašavanje, natpise i događaje.

Sa svojom ogromnom veličinom i privlačnim dizajnom, megabordi će garantovano privući pažnju vaše ciljne publike. Bez obzira da li želite da promovišete novi proizvod, povećate svest o brendu, megabordi nude savršeno rešenje.

Ovaj vid medija karakteriše visok stepen uticaja.

Megabordi su znatno veći od običnog bilborda. Veliki formati ovih reklamnih medija daju mogućnost da se klijent predstavi u velikom formatu i stvori ozbiljan imidž. Posebno su pogodni za velike kompanije koje žele da zadrže svoj imidž na tržištu ili se probiju na novo.

Megabordi su odlično sredstvo oglašavanja na autoputevima i prometnim autoputevima zbog svoje spektakularne veličine i odlične vidljivosti.

OOH, iliti spoljno oglašavanje

Čak i u današnjem munjevitom, visokotehnološkom svetu, spoljno oglašavanje je izuzetno moćan i isplativ način da se dopre do ciljne publike. Nema sumnje zašto sveobuhvatno spoljno oglašavanje predstavlja moćan medij pomoću kojeg preduzeća prodaju svoje proizvode i usluge.

Nijedna druga vrsta marketinga nema domet i uticaj koje spoljno oglašavanje može da pruži. Za razliku od televizije ili radija, OOH (out of home advertising) se može promovisati 24/7, bez prekida. Pored toga, televizijski, radio i štampani oglašivači moraju da čekaju da ih potrošači pronađu kako bi plasirali svoje brendove. Oglašavanje na otvorenom komunicira bez napora, bez obzira da li potrošač odluči da se bavi njime ili ne.

Marketinški stručnjaci takođe imaju fleksibilnost da ciljaju određenu demografsku ili jedinstvenu publiku strateškim postavljanjem oglasa na određene lokacije. Na primer, megabord na autoputu sa lokalnom turističkom atrakcijom na maloj udaljenosti od njene lokacije će imati snažan uticaj na ponašanje vozača pri kupovini.

Prednosti megaborda

  • Povećanje i širenje opšteg dometa i svesti o brendu
  • Objedinjavajući jedinstveno i privlačno iskustvo oglašavanja
  • Sposobnost efikasnog lansiranja novog proizvoda
  • Stvara prepoznatljiviji identitet brenda

Kako biste se uverili u našu stručnost, zakažite sastanak sa nama.